درمان کمردرد

با ما همراه باشید با درمان کمردرد

درمان کمردرد

کمردرد معمولاً با استراحت و درمان های خانگی برطرف می شود، اما گاهی اوقات درمان دارویی ضروری است.

درمان های خانگی

داروهای مسکن بدون نسخه (OTC)، معمولاً داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAID)، مانند ایبوپروفن، می‌توانند ناراحتی را تسکین دهند. استفاده از کمپرس گرم یا کمپرس یخ در ناحیه دردناک نیز ممکن است درد را کاهش دهد.

استراحت پس از فعالیت های شدید می تواند کمک کننده باشد، اما حرکت به اطراف سفتی را کاهش می دهد، درد را کاهش می دهد و از ضعیف شدن ماهیچه ها جلوگیری می کند.

 

درمان پزشکی

اگر درمان های خانگی کمردرد را تسکین ندهد، پزشک ممکن است داروهای زیر، فیزیوتراپی یا هر دو را توصیه کند.

دارو: دردی که به خوبی به مسکن های OTC پاسخ نمی دهد ممکن است نیاز به تجویز NSAID داشته باشد. کدئین یا هیدروکودون، که مواد مخدر هستند، ممکن است برای دوره های کوتاه تجویز شوند. این موارد نیاز به نظارت دقیق توسط پزشک دارند. در برخی موارد ممکن است از شل کننده های عضلانی استفاده شود.

 فیزیوتراپی: اعمال گرما، یخ، اولتراسوند و تحریک الکتریکی – و همچنین برخی از تکنیک‌های آزادسازی عضله در عضلات پشت و بافت‌های نرم – ممکن است به کاهش درد کمک کند.

با بهبود درد، فیزیوتراپ ممکن است برخی از تمرینات انعطاف پذیری و قدرتی را برای عضلات پشت و شکم معرفی کند. تکنیک‌هایی برای بهبود وضعیت بدن نیز ممکن است کمک کند.

بیمار تشویق می شود تا تکنیک ها را به طور منظم، حتی پس از از بین رفتن درد، برای جلوگیری از عود کمردرد، تمرین کند.

تزریق کورتیزون: اگر گزینه‌های دیگر مؤثر نباشند، ممکن است در فضای اپیدورال، اطراف نخاع تزریق شوند. کورتیزون یک داروی ضد التهابی است. به کاهش التهاب اطراف ریشه های عصبی کمک می کند. همچنین ممکن است از تزریق برای بی حس کردن نواحی که تصور می شود باعث درد می شوند استفاده شود.

بوتاکس: بوتاکس (سم بوتولیسم)، بر اساس برخی مطالعات اولیه، تصور می شود که با فلج کردن عضلات رگ به رگ شده در اسپاسم، درد را کاهش می دهد. این تزریق ها حدود 3 تا 4 ماه موثر هستند.

کشش: برای کشش کمر از قرقره و وزنه استفاده می شود. این ممکن است منجر به برگشت فتق دیسک به موقعیت خود شود. همچنین می تواند درد را تسکین دهد، اما فقط زمانی که کشش اعمال می شود.

 درمان شناختی رفتاری CBT: CBT می تواند با تشویق روش های جدید تفکر به مدیریت کمردرد مزمن کمک کند. ممکن است شامل تکنیک های آرام سازی و راه های حفظ نگرش مثبت باشد. مطالعات نشان داده اند که بیماران مبتلا به CBT تمایل دارند فعال تر شوند و ورزش کنند و در نتیجه خطر عود کمردرد را کاهش دهند.

 جهت مشاوره با شماره های 26151735-021 و 7220533-0912 تماس حاصل نمایید

←  جهت دریافت نوبت فیزیوتراپی کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *